De Huisjes
(klik de links voor meer foto's in nieuw venster)


 

De Nieuwe Ockus
voor bouw voorjaar 2013: zie hierBoshuisje

De Nieuwe Ockus, genoemd naar een duin in de buurt, heeft vrij uitzicht over de weilanden richting Den Hoorn. 
Het biedt slaapplaats aan 6 personen in: één slaapkamer (met 2-persoonsbed) beneden en twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden boven. De bedden zijn alle voorzien van dekbedden.
Boven is een badkamer met wc en ligbad, beneden wc en douche. De woonkamer heeft een zit- en eethoek en een open keuken.
Het huisje is eenvoudig ingericht. Er zijn geen radio/tv, magnetron, wasmachine etc. Wel koelkast, 4-pits aardgaskooktoestel en koffiezetapparaat.
Tussen het huisje en de weg ligt een weilandje dat gebruikt kan worden als speelveld. Achter het huisje is een terras met picknicktafel en ook is er een set tuinstoelen met tafel aanwezig.
Het huisje is voorzien van centrale verwarming dus ook in de winter comfortabel.
WIFI (glasvezelverbinding vanaf ca. feb. 2019).
Het Boshuisje ligt achter Elzenhout tussen de bomen van een elzenbosje en een oude boomgaard. 
Het biedt slaapplaats aan 4 personen in twee slaapkamertjes,  beide met twee éénpersoonsbedden. Alles gelijkvloers. De bedden zijn alle voorzien van dekbedden. Begin 2015 zijn 2 bedden vervangen door boxsprings.
Verder zijn er een badkamer met w.c., douche en wastafel en een  woonkamer/keuken met zit- en eethoek.  Het huisje is eenvoudig ingericht. Er zijn geen radio/tv, magnetron, wasmachine etc. maar wel met koelkast, 4-pits aardgaskooktoestel en koffiezetapparaat.
Bij het huisje zijn ook speelmogelijkheden voor kinderen. Door het elzenbos loopt een eigen toegangspaadje naar het bos. Op het zonnige grasveldje naast het huisje staat een set tuinstoelen met tafel.
Het huisje is voorzien van centrale verwarming dus ook in de winter comfortabel.
WIFI (glasvezelverbinding vanaf ca. feb. 2019).
Verder naar:
 Verhuur en boeking
Terug naar:
 Ligging en bereikbaarheid
Terug naar:
 Begin